Algemene voorwaarden

A&Aforyou is een geregistreerde handelsnaam ingeschreven bij KvK te Lelystad onder nr: 39095473. Ons BTW nr: NL8171.07.903.B.01

Levertijd
Wij streven ernaar te leveren tussen 2 en 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Wij leveren in principe binnen Nederland. Op aanvraag leveren wij ook naar andere landen. De gehanteerde verzendtarieven op onze website zijn alleen geldig voor leveringen binnen Nederland.

Natuurproducten
Omdat de meeste van onze materialen natuurproducten zijn en handmatig zijn vervaardigd, dient u altijd rekening te houden met eventuele maat- en of kleurverschillen.

Kleur en uitvoering
Kleur en afbeeldingen kunnen afwijken van de echte kleuren van onze artikelen.

Prijzen Alle prijzen zijn inclusief btw. Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Klachten
De klant wordt verzocht geleverde artikelen zo snel mogelijk te controleren; reclames kunnen binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons worden ingediend. Klachten dienen in ieder geval altijd te worden ingediend voordat de artikelen verwerkt worden; als u de materialen eenmaal verwerkt heeft, kunnen wij geen verantwoording voor gebreken en eventuele kleurverschillen aanvaarden.

Heeft U klachten over een door ons geleverd artikel neem dan contact op per email info@aaforyou.nl of j.vanmaanen@chello.nl

Niet goed dan geld terug
Als een artikel niet goed is of verkeerd is geleverd, wordt het zo spoedig mogelijk nageleverd dan wel het aankoopbedrag terugbetaald. Zie ook hetgeen vermeld is onder klachten. Het artikel en eventuele verpakking moeten vanzelfsprekend onbeschadigd en in originele staat zijn.

Artikelen ruilen
De artikelen mogen binnen 7 dagen geruild worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn bewerkt, bijvoorbeeld op maat gemaakt, op maat besteld of op kleur gemengd. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag aan u overgemaakt. De kosten van retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen dienen altijd goed verpakt te zijn en voorzien zijn van naam, adres en reden van retourzending.

Verzending
De door u bestelde artikelen worden verzonden via TNT post. Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken van zendingen door TNT post. Wij hanteren de geldende TNT tarieven. Op dit moment is ons standaard tarief 3 euro.

De TNT tarieven zijn alleen geldig voor brievenbuspost binnenland. Voor aangetekende zendingen of pakketpost gelden andere tarieven. U kunt hierover contact met ons opnemen voor de actuele tarieven.

Betalingen
Uw betalingen dienen te worden overgemaakt ten name van: AAforyou, ABN AMRO nr: 58.68.74.534 te Zeewolde.